Directorio Web
Image default
Offers

Werkkleding kopen bij workwear24 | Direct leverbaar

Bedrijfskleding en alles wat daarbij hoort

Wist u dat goede representatieve werkkleding het laatste stukje van de puzzel is als het gaat om uw marketing? Het wordt vaak vergeten of niet gewaardeerd en dat is zonde. De professionaliteit van uw onderneming vertaalt zich niet alleen met uw brochures of uw website, maar vooral met uzelf. En uzelf aankleden met een mooie overhemd, werkpolo, jas of vest dat voorzien is van uw logo spreekt uw klanten enorm aan. Maar hierover later meer over de mogelijkheden van bedrukte werkkleding.

Anno 2020 is dit een vrij bijzonder jaar. Door het coronavirus is veel veranderd en meer druk gekomen op de zorg. Vooral de druk op zorgverleners en de vraag naar zorg gerelateerde werkkleding is toegenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • labjassen
  • mondmaskers
  • ok-kleding
  • medische accessoires

Gelukkig hebben we bij Worwear24 groot en tijdig kleding en accessoires ingekocht voor de zorg. Deze kunt u vinden in onze webshop en eenvoudig en veilig online bestellen.

Corona preventieve accessoires

Tijdens het coronavirus is er een run ontstaan op mondmaskers en mondkapjes. Belangrijk onderscheid hierin zijn medische- en niet-medische maskers. Hoewel het effect redelijk tot discussie staat, wordt algemeen aangenomen dat het gebruik van mondmaskers in ieder geval geen kwaad kan en met name goede werking bieden in drukke ruimtes waar geen 1,5meter afstand gehouden kan worden. We verkopen in onze webshop standaard maskers en speciale FFP2 mondmaskers. Waar de standaard maskers meer als wegwerp maskers gezien moeten worden bieden FFP2 masker bescherming tegen kleine deeltjes die door de lucht verspreiden. Precies zoals het coronavirus ook zich verspreid. Kies uit een handige 10-pak of een gootverpakking met 50 stuks van onze wegwerp maskers of 2-pak verpakkingen van onze FFP2 maskers.

Labjassen en zorg tunieken voor de zorg

Voor de zorg zijn de meest gangbare kledingstukken natuurlijk de bekende witte jassen. Deze dokkersjassen of labjassen zijn altijd voorradig bij Workwear24 en gelukkig kunnen we deze daarom ook snel leveren tegen een gunstige prijs. Ook kunnen we deze jassen leveren in nagenoeg elke maat voor zowel dames als heren. En voor de liefhebbers hebben we lassen die een extra lange rug hebben.

Speciaal voor de operatiekamer verkopen we OK-kleding die voldoen aan de strenge EN13795-3 norm dat infecties voorkomt. Wel zo belangrijk natuurlijk als een operatie gaande is. Tot slot hebben we een prachtige collectie werkkleding voor zorgpersoneel. Denk aan:

  • Zorgtuniekjes
  • Zorgpolo’s
  • Witte pantalons voor dames en heren
  • Witte jasjes met korte mouw

Waterdichte regenkleding en waadpakken voor de herfst en winter

Met het gure weer in de herfst- en wintermaanden is goede waterdichte werkkleding natuurlijk een must. Ook dit is prima te regelen bij de bedrijfskleding specialist van Workwear24. Met o.a. het assortiment van ELKA Rainwear en Tricorp hebben we twee geweldige collecties die perfecte waterdichte kleding bieden voor de professional. Een waadpak kopen van ELKA is een favoriet voor veel professionals werkzaam in de visesrij.

Ook goed om te weten is dat deze kledingstukken leverbaar zijn vanaf 1 stuk. Ideaal voor de ZZP en kleine MKB bedrijven.

Waarom werkkleding kopen bij Workwear24

Bij Workwear24 staan voor hoog kwaliteit werkkleding en persoonlijke aandacht op maat. We verkopen kleding aan kleine organisaties, maar kunnen ook uitstekend werkkleding leveren aan grote organisaties met veel personeel. Voor deze bedrijven bieden we een speciaal online bestel portaal waar medewerkers online zelf hun kledingpakket kunnen bestellen.

Kleding bedrukken of borduren op maat

Voor marketing doeleinden en een stuk professionaliteit adviseren wij zeker om bedrijfskleding te bedrukken.Bij Workwear24 kunnen we dit prima verzorgen door middel van borduren of drukken. Zeg nou zelf, uw logo op een mooie polo, jas of trui zegt meer dan 1000 woorden en geeft een prachtige indruk bij uw klanten.

https://www.werkkleding-workwear24.nl