Directorio Web
Image default
Offers

Nieuwbouw appartementen Mijas Costa del Sol

Nieuwbouw appartementen Mijas Costa del Sol

Deze nieuwbouw appartementen mijas heeft in totaal 82 woningen die in 2 fasen worden opgeleverd. Fase I omvat blokken 1 t/m 5 met 50 eenheden; en fase II, blokken 6 en 7 met 32 ​​eenheden. Ruime buitenruimtes van deze nieuwbouw appartementen die tevens beschikken over een exclusief zwembad, exclusief voor bewoners.
Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes en alle voorzieningen, winkels, bars en restaurant van La Cala de Mijas op loopafstand.
BUITEN
GENIET VAN DE HELDERE KANT VAN HET LEVEN
Al deze nieuwbouw costa del sol units hebben een prachtige oriëntatie waardoor u vanaf hun terrassen an natuurlijk licht, met ruime kamers en ramen die uw huis met licht en kleur zullen vullen kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de zee.
Geniet van de mogelijkheid om een ​​wandeling langs het strand te maken, golf te spelen, te genieten van het brede scala aan restaurants in Cala de Mijas of de spectaculaire winkelgebieden die bereikbaar zijn vanaf de snelweg in minder dan 10 ‘.
KWALITEITEN
EEN NIEUW CONCEPT VAN THUIS
Binnen zijn alle units voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn ontworpen om optimaal
KWALITEITEN
EEN NIEUW CONCEPT VAN THUIS
Binnen zijn alle units voorzien van v gebruik te maken van natuurlijk licht, met ruime kamers en ramen die uw huis met licht en kleur zullen vullen. Alle materialen die in de nieuwe fase gebruikt gaan worden zijn van topklasse.
Inspelend op de behoeften van de huidige markt, lanceert deze ontwikkeling uitsluitend woningtypes met 1,5 slaapkamers, met een extra kamer die voor u is ontworpen om deze aan uw behoeften aan te passen.
Vermeldenswaard is ook de hoogte van de appartementen op de begane grond, waarvan de hoogte 10 meter boven het maaiveld is. en die in 2 fasen worden opgeleverd. Fase I omvat blokken 1 t/m 5 met 50 eenheden; en fase II, blokken 6 en 7 met 32 ​​eenheden. Ruime buitenruimtes van deze nieuwbouw appartementen die tevens beschikken over een exclusief zwembad, exclusief voor bewon Zo heeft u vanaf de begane grond de geborgenheid en het uitzicht van een vierde verdieping.