Directorio Web
Image default
Travel

Glamping in Slovenië

Wat een geweldig mooi vakantieland is Slovenië toch. Uitgestrekte natuurgebieden, historische steden en dorpen en een heerlijk klimaat. En het allermooiste: in Slovenië geen massatoerisme, maar rust, natuur en ruimte.

Met het grote aanbod aan luxueuze glampings beleef je Slovenië helemaal “zoals het hoort”. Laten we enkele mogelijkheden bekijken.

Glamping Bled

Bled is één van de bekendere plaatsnamen in Slovenië. Je kunt hier genieten van een duurzame vakantie in de boomhutten van Garden Village Bled. Deze glamping is perfect voor wie dol is op de natuur, want rondom Bled wemelt het van de schitterende meren en spectaculaire uitzichten.

Duurzame glamping in Slovenië

Als je op vakantie een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk wilt achterlaten kies je voor de duurzame glamping nabij Kobarid. De luxe eco chalets van Camping Koren zijn volwaardige huisjes van waaruit je het Nationale Park Triglavski kunt bezoeken. Het park staat bekend om de spectaculaire landschap. Bezoek ook gelijk de imposante Brinta Waterval (104 meter) en de Gergorcicev waterval (88m). De andere dag ga je lekker kanovaren op de rivier, of fiets je door de omgeving. Of verken gewoon het historisch centrum van Kobarid.

Glamping en Wellness in Slovenië

Is het ultieme glamping comfort nog niet goed genoeg voor je? Boek dan een verblijf op Olimia Adria Village, een glamping met spa- en wellness center. De ene dag zit je lekker te stomen in de sauna, de andere dag bezoek je het bekende hertenreservaat van Podcetrtek. En weer een andere dag verwen je de smaakpapillen met een bezoek aan de beroemde chocoladefabriek.

Glamping Slovenië: van alle markten thuis

De hierboven besproken glampings laten zien hoe divers het aanbod in Slovenië is. Maar het is slechts een kleine selectie. Bezoek glampings.nl voor het volledige overzicht van door ons geselecteerde glampings in Slovenië. Boeken doe je, veilig en makkelijk, via onze site. Welke glamping in Slovenië kies jij?