Directorio Web
Image default
Travel

Slapen in een boomhut

Er is eigenlijk maar één ding spannender dan het bouwen van een geheime boomhut. En dat is slapen in een boomhut. Misschien heb je het wel eens mogen doen, slapen in een zelfgebouwde boomhut. Als de boomhut stevig genoeg was en je ouders het aandurfden heb je herinneringen die niemand je ooit meer afneemt.

Als je echter wat minder goed kon timmeren, of je ouders vonden het toch wat eng, is de droom te slapen in je eigen boomhut waarschijnlijk nooit uitgekomen. Maar het is niet te laat, want slapen in een boomhut is voor meer mensen een “bucket list” onderwerp. Daarom is het zo leuk dat je op steeds meer plekken kunt slapen in een boomhut. Geen krakkemikkig platform met tochtende muren, maar een volwaardig vakantiehuisje in de boomkruinen.

Veel romantischer dan met zijn tweetjes slapen in de boomhut gaat het niet worden. Of je gaat lekker met het hele gezin, zodat jouw kinderen al op vroege leeftijd die herinnering hebben waar jij zo lang naar verlangde.

In Overijssel kijken ze niet raar op als je vertelt te willen slapen in een boomhut. Een groot aantal campings in onze provincie heeft zelfs speciaal boomhutten gebouwd.

Slapen in een boomhut hoeft niet primitief te zijn, want de meeste boomhutten zijn voorzien van alles wat je maar kunt wensen: verschillende slaapkamers, een woonkamer en een keuken en natuurlijk sanitair. Deze boomhutten zijn heerlijk luxe vakantiehuisjes waarin je comfortabel kunt slapen en leven.

Willen jullie ook slapen in een boomhut? Wees er dan snel bij, want het aanbod is beperkt. Kijk op www.visitoost.nl, kies je favoriet en boek snel en eenvoudig je verblijf.