Directorio Web
Image default
Home and Garden

Natuurlijke vaatwastabletten kopen van Klok

Online vaatwastabletten kopen

Heb je nieuwe vaatwastabletten nodig, maar ga je liever niet de deur uit? Goed nieuws! Want de beste ecologische vaatwas tabletten kun je nu eenvoudig online bestellen via de website van Klok! De nummer 1 op het gebied van milieubewust en duurzaam wassen zijn ook verkrijgbaar in onze eigen webshop. Deze handige all-in-one vaatwastabletten zijn veilig en te gebruiken voor iedere wasbeurt. Vuil en vet worden goed gereinigd en volledig opgelost in het water voor een super schone vaat.

Handig verpakt in oplosbaar folie

Sommige vaatwastabletten zitten in een foliezakje die je nog los moet scheuren voordat je de tablet in de vaatwasser kan stoppen. Dit geeft eigenlijk al 2 kleine irritaties op. Ten eerste de folieverpakking, deze brengt natuurlijk weer extra afval met zich mee. Ten tweede, het aanraken van de vaatwastablet kan gaan kruien op je vingers waardoor je je hand moet wassen. Hoe klein deze irritaties ook zijn, wanneer in veelvoud gebruikt door veel mensen levert dit veel extra waterverspilling en afval op.

De vaatwastabletten van Klok zitten in speciale wateroplosbare folie zodat je je handen niet vies maakt en geen restafval overblijft. Deze folie is milieuvriendelijk omdat het volledig oplost in water en dus geen restafval met zich meebrengt. Super handig dus!

Krachtige all-in-one vaatwastabletten

De tabletten van Klok hebben een zogenaamde alles-in-een oplossing zodat de dagelijkse vaat goed schoon wordt. Het bevat een speciale formule in combinatie met zout. De ingrediënten zijn op plantaardige basis, en daardoor soms zichtbaar omdat het een ongebleekt product is. De vaatwastabletten van Klok zijn bovendien 100% ecologisch wat betekent dat ze geen parfum en kleurstoffen bevatten. Een doosje bevat 26 tabletten. Wij adviseren om onthardingszout te gebruiken zoals in de handleiding van je vaatwasser wordt geadviseerd. Het kan zeker geen kwaad om ze beide te gebruiken om de kalkaanslag te verminderen in de machine voor een nóg schonere vaat.

Goedkoop vaatwastabletten online bestellen

Dankzij de ecologische tabletten van Klok die je online kunt bestellen bespaar je gemakkelijk op je uitgaven. Ondanks dat onze tabletten ook te verkrijgen zijn in de supermarkt, zijn ze voor dezelfde scherpe prijs te koop in onze webshop. Koop je groot in online, dan bespaar je ook op de verzending. Want bij besteding van €30,- kunnen we gratis verzending hanteren in Nederland. Bij Klok vergeten we ook zeker niet onze klanten in België. Tegen een kleine vergoeding verzenden wij ook naar België en speciaal voor Belgische klanten bieden we Bancontact en Creditcard aan als betalingsopties.

Bestel nog meer natuurlijke schoonmaakproducten online

Naast de vertrouwde vaatwastabletten kopen, kun je ook online shoppen naar allesreinigers, wc reinigers, vloeibaar wasmiddelen en waspoeders voor de witte en gekleurde was. Alle producten van Klok voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van zowel het EU Ecolabel als het Asthma Allergic Nordic label, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen.

Bij Klok verkopen we ons assortiment eenvoudig en voordelig online. Wij hebben producten in kleine en handige grote verpakkingen die we direct uit voorraad kunnen leveren. Na je bestelling krijg je een track & trace code om precies te achterhalen waar je bestelling zich bevindt.

https://www.klok-eco.nl/