Directorio Web
Image default
Internet

Konvertera SVG-bilder till PNG: 3 webbplatser för att göra det online

SVG-bilder är ett utmärkt alternativ för att ha vektorfiler och skalbara filer, men för att laddas upp till en webbplats och användas måste dessa foton nödvändigtvis konverteras till PNG: en operation som du kan göra genom att utnyttja de många mjukvara som finns på nätet. Men varför slösa tid bakom programmen, när man på webben kan hitta olika resurser som är mycket bekvämare och snabbare att använda? Så låt oss ta reda på hur man konverterar SVG till PNG med hjälp av 3 webbsajter.

1. AnyConv

AnyConv är förmodligen den bästa platsen för att konvertera SVG till PNG online: du kan faktiskt konvertera dessa filer snabbt, ladda upp 60 åt gången och även använda en direkt anslutning till dina Onedrive- och Dropbox-konton. Slutligen, för att understryka det faktum att AnyConv låter dig konvertera vilket filformat som helst: därför inte bara SVG utan även PDF, ljudfiler och många andra. Den enda “begränsningen” är storleken på de enskilda filerna, som inte får överstiga 100 MB.

2. Convertio

Convertio är utan tvekan den främsta konkurrenten till AnyConv. Anledningen? Helt enkelt för att många av funktionerna i den här onlinekonverteringstjänsten matchar webbplatsen ovan: du kan konvertera SVG-bilder till PNG, ladda upp dem direkt till Google Drive och Dropbox eller använda dina konton på den andra molnlagringen som stöds av Convertio. Dessutom kan du även skapa en länk som kommer att mailas till de som vill ta emot din fil. Som om det inte vore nog låter Convertio dig också konvertera många typer av filer, såsom dokument, PDF-filer och andra bildformat.

3. MiConv

MiConv är en verkligt professionell SVG till PNG-konverteringstjänst online. Teoretiskt sett borde det inte behöva någon introduktion, med tanke på att det förmodligen är den mest kända platsen för filkonvertering: inte bara SVG, utan även PDF-filer, ljudfiler och till och med videofiler. För att understryka att för varje fil du vill konvertera kan du dra nytta av ett verktyg som är speciellt framtaget för den. Webbplatsen stöder även e-postlänktjänst och flera konverteringar av SVG-filer. Tyvärr kan filen som ska konverteras inte överstiga 70 MB.