Directorio Web
Image default
Offers

Jouw makelaar voor Haaksbergen

Heerlijk wonen dankzij onze makelaar nabij Haaksbergen

Sport, ontspanning, ruimte en natuur. Zijn dat belangrijk randvoorwaarden voor jou als je een huis wilt gaan kopen? Dan kunnen wij van Marcel Kon makelaardij jou blij maken met een huis in Haaksbergen. Hier vind jij je ideale plek om te wonen, socializen en tegelijk te genieten van een heerlijke omgeving.

Wonen in Haaksbergen? Dit is waarom!

Haaksbergen wordt in het Twents ‘Hoksebarge’ genoemd en dat is meteen je eerste les Twents. Wel handig om dat te weten als je daar gaat wonen natuurlijk. Maar waarom kiezen voor Haaksbergen?

Deze stad heeft zijn eigen charmes en inspiratie, waar natuur centraal staat en veel kindvriendelijke wijken te vinden zijn met basisscholen, sportverenigingen, winkels en buurtcentra. Vlakbij vind je de dorpen St. Isidorushoeve en Buurse met hun eigen pittoreske omgevingen en kenmerkende kerkjes.

Waar wil je leven?

In Haaksbergen zijn er 8 wijken om uit te kiezen. Als makelaar voor Haaksbergen lichten we ze hieronder voor je uit:

  • ’t Wolferink: jaren 80+, pareltjes zijn hier de huizen met tuinen die naar het water aflopen
  • Zienesch-Wolferink: vernieuwde woonwijk met onder meer buurtsuper, cafetaria en huisartsen
  • Hassinkbrink: nieuwste woonwijk met veel koopwoningen, kinderen, groen en inkomen

Liever het gemak van wonen in of vlakbij ‘t centrum? Kies dan voor:

  • Centrum Zuidwest
  • Centrum Noordoost
  • De Pas

Voor jongere stelletjes is het wonen nabij het centrum vaak een wens, terwijl senioren juist liever de rust opzoeken. In Haaksbergen is er voor beide doelgroepen wat wils. Als aankoopmakelaar inventariseren we duidelijk en helder je woonwensen zodat we een geschikte huis voor je kunnen gaan vinden. Liefhebbers van treinen kunnen hun hart ophalen, want vanuit het Museum Buurtspoorweg rijdt een originele stoomlocomotief. Hoe gaaf is dat?

Gaan jullie kinderen bijna naar het voortgezet onderwijs, dan is woonwijk De Pas een geschikte locatie met veel 2-onder-1 kapwoningen en de nabijheid van het middelbaar onderwijs lyceum.

Wonen met luxe in Haaksbergen

Luxe, modern en ruim wonen is óók mogelijk in Haaksbergen. Hiervoor zijn de woonwijken Veldmaat en Langelo-Honesch uitstekende wijken om te wonen.

In Veldmaat is veel moois te bewonderen. Van middenklasse woningen tot bungalows en 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Het is een wijk waar veel noaberschap ( goede buren ) heerst en dat is prettig. Bouwjaren verschillen van karakteristiek jaren 60 en 70 tot meer modern uit de jaren 90 en 00. Stuk voor stuk woningen die met jaren mooi oud worden. Ook vind je hier een verpleegtehuis, gezondheidscentrum en buurtwinkelcentrum.

Voor luxe wonen met meer natuur moet je naar Langelo-Honesch, aan de rand van de stad. Dicht het buitengebied en dus veel ruimte voor natuur en zicht. Ben je gek op de typische boerderijen landschap, dan moet je hier gaan wonen!

Sint Isidorushoeve: een typisch kerkdorp

In de Sint Isidorushoeve vind je veel naastenliefde, verenigingsleven, kleine maar gezellig kroegjes en winkels met een echt ons kent ons mentaliteit. Hier vind je rust en dat is wel zo prettig als je een druk leven hebt.

Ontdek Buurserveen

Eén van de mooie parels van Twente is toch wel Buurzerzand samen met Buurserveen en Witteveen. Prachtige natuurgebieden waar je nog wilde runderen kunt tegenkomen. Als natuurliefhebber en buitensporter is de omgeving van Buurse prachtig. Ook de jaarlijkse Carnavalsoptoch trekt veel bekijks uit de regio. En omdat het zo dicht bij de Duitse grens aanligt, profiteer je ook nog eens van de voordelen in Duitsland.

Meer weten? Onze makelaar nabij Haaksbergen komt graag met je in contact

Nieuwsgierig geworden naar het woningaanbod in Haaksbergen of wil je een huis kopen in Enschede? Neem een kijkje op onze website of neem contact op via 074 – 266 22 25. Ons team staat 5 dagen per week voor je klaar voor vragen en advies. Loop gerust binnen bij onze kantoren in Enschede of Borne.

https://www.marcel-kon.nl/