Directorio Web
Image default
Beauty and Personal Care

How to: naturel look creëren

Je kent het wel: een make-up look waarbij het lijkt alsof je amper make-up draagt, maar waar je wel degelijk heel hard je best op hebt gedaan. De truc is om de juiste make-up te bestellen en deze met mate te gebruiken, zodat je een natuurlijke look creëert zonder dat je er een plamuurlaag opsmeert. Welke producten moet je gebruiken en hoe maak je deze naturel make-up look?

De basis van een natuurlijke look

Het is belangrijk om het zo natuurlijk mogelijk te houden. Dit betekent ook dat je tijdens het aanbrengen van je primer vooral zorgt dat je huid egaal wordt in plaats van dat je een dikke laag aanbrengt.

De makeup primer is dan ook een belangrijke basis voor een naturel make-up look. Vervolgens ga je aan de slag met foundation. Je kunt hierbij kiezen voor een BB cream of een licht dekkende foundation.

BB cream is een crème die tussen dagcrème en foundation inzit en is dus ideaal voor een natuurlijke look.

Concealer en blush

Nadat je de foundation hebt aangebracht is het tijd voor concealer. Met concealer verberg je donkere kringen, rode plekjes en andere onzuiverheden als puistjes. Dit hoef je dus niet te gebruiken als je dit niet nodig hebt.

Ook poeder hoef je niet persé te gebruiken, maar dat kan bijvoorbeeld wel als je huid glimt van de foundation of als je van nature een vettige huid hebt. De volgende stap is het aanbrengen van wat blush voor een gezonde kleur op je wangen.

Als laatst vul je je wenkbrauwen iets in met potlood of poeder voor een fantastische naturel look!

https://www.prettyme.be