Directorio Web
Image default
Business

Hoogglans plaat op maat

Hoogglans plaat op maat

Ben je op zoek naar een hoogglans plaat op maat en wil je een specifieke afmeting, dan is van Geenen.nl, dé oplossing. De website van dit bedrijf biedt een kijkje in de werkzaamheden die zoal kunnen worden uitgevoerd. Een gespecialiseerd bedrijf wat kwalitatief hoogwaardige producten aflevert, tegen scherpe prijzen. Eén van de resultaten die zowel handmatig als machinaal gedaan kan worden is een plaat op maat maken en deze in hoogglans aan de klant afleveren. 

Handmatige verwerking van plaatmateriaal 

Het handmatig polijsten en slijpen is typisch het handwerk waarmee van Geenen 40 jaar geleden begon. Het is nog steeds de traditionele manier om een hoogglansplaat op maat de juiste finishing touch te geven. Alle vormen en materialen kunnen door handmatige bewerking tot een topresultaat worden gebracht. Messing, aluminium en RVS zijn de producten die in de meest uitlopende vormen kunnen worden ontworpen. Door steeds weer dit proces te perfectioneren kan altijd een een product van hoogwaardige kwaliteit worden aangeboden. Een schone aflevering in de meest toepasbare verpakking. 

Machinale bewerking hoogglans plaat

Van Geenen heeft speciale slijp- en polijstmachines die ervoor zorgen dat het bestelde product snel kan worden afgeleverd aan de klant. Slijpen, polijsten en afbramen is bij de machinale bewerking snel gedaan. Een hoogglans plaat heeft snel het beoogde resultaat, omdat het machinaal bewerken geen beperkingen kent. Hoogglans polijsten tot Mirror 8 is mogelijk, om de juiste plaatfinishing te verkrijgen. Vakmensen bedienen de polijst- en slijpmachines en zijn er in gespecialiseerd hiermee om te gaan. 

Van klein formaat plaatwerk tot alle maten snijdelen en de juiste oppervlakte-finish geven een professioneel eindproduct. Van Geenen heeft een modern machinepark wat steeds weer wordt geoptimaliseerd. 

De moderne machinerie bestaat o.a. uit: 

Breedband- en langband slijpmachines 

Polijstmachines en een 5-kops slijpmachine. De 5-kops slijper kan kokers, strippers en platstaf bewerken. Van Geenen is ook nog in het bezit van een aantal multifunctionele breedbandmachines die alle mogelijke diktes materiaal kunnen bewerken. Machinale bewerking zorgt voor snelle levering en scherpe prijzen. 

Foliën

Tijdens de bewerking van de materie worden deze altijd voorzien van een foliemateriaal. Dit is bedoeld ter bescherming. Alleen het materiaal laten foliën? Van Geenen heeft ook mogelijkheden om platen, strippers,kokers en overige producten van een folielaagje te voorzien. 

Voor elk product is een passende folie beschikbaar. Veilige aflevering zonder dat er schade plaatsvind. De folie die van Geenen gebruikt, is uitermate geschikt voor het polijsten en slijpen van het materiaal. Er kan zowel éénzijdig als dubbelzijdig worden gefolied. De maximale afmetingen zijn 14 bij 20 meter. Voor meer informatie over afmetingen is e-mailen of bellen een optie.

https://vangeenen.nl