Directorio Web
Image default
Commercial

Het nieuwe bouwen in de tuin zonder funderingsbalken!

Schroeffundering ter vervanging voor funderingsbalken

Al geruime tijd zien we bij WSF schroeffundering een trend naar steeds meer duurzame oplossingen als het gaat om fundatietoepassingen. Het hele PFAS onderwerp heeft nog maar eens blootgelegd hoe fragiel onze natuur is en dat we veel meer moeten investeren in ecologisch bouwen naar een duurzame toekomst. Wij zijn hier helemaal voorstander van en daarom zijn we jaren geleden al begonnen met deze innovativiteit in de vorm van milieuvriendelijke fundatie technieken met schroeffunderingen.

Waar traditioneel nog steeds veel beton en hout wordt gebruikt, zijn onze funderingsoplossingen gemaakt van staal en aluminium. De bekende funderingsbalken zien we vooral vaak terug bij het bouwen van tuinhuisjes en veranda’s. Deze balken zijn vaak gemaakt van hardhout, kunststof composiet of Geïmpregneerd hout. Het nadeel van hout is dat op den duur deze kunnen gaan rotten en slijten. Dit probleem is er niet met onze schroeffundering en gaat daarom levenslang mee. Ook zijn onze funderingen herbruikbaar.

Een andere fundatie variant is het bouwen op stalen buizen. Deze stalen buizen kunnen in maten variëren van klein tot heel groot wat ze dus geschikt maakt voor diverse grote infra projecten. Echter zijn deze vrij kostbaar, duurt de levertijd altijd langer dan de kant-en-klare schroeffunderingen én is er altijd nog een vorm van cement of zand nodig om de stalen buizen te verstevigen diep in de grond.

Tuinhuisjes op onderhoudsvrije schroeven van WSF

Uiteraard kunnen we particulieren helpen met alle soorten tuinhuisjes en blokhutten met overkapping. Eigen tuinhuisjes en overkappingen zijn de laatste jaren mateloos populair. We zien een sterke groei in de vraag hier naar en mede door de corona pandemie, waardoor veel mensen niet op vakantie zijn gegaan, is de vraag extra toegenomen. Veel mensen kiezen ervoor om de tuin aan te pakken en een eigen paradijs van te maken helemaal naar hun smaak en wens.

De schroeffunderingen van WSF zijn een uitstekende oplossing om snel, voordelig en zonder al te veel moeite de tuin te voorzien van goede betrouwbare en duurzame fundatie waarop ieder soort tuinhuis, verander of overkapping te monteren is. Ook overkappingen, of dat nu Eiken, Douglas hout of Prefab hout is, kunnen zorgeloos gemonteerd worden op onze uitstekende schroeffundamenten. Wij bieden de mogelijkheid om ons montageteam in te zetten zodat deze binnen 4 weken op locatie de montage kunnen verzorgen met een garantie dat de fundering staat als eens huis!

Bekijk onderstaande video voor het bouwen van een tiny house.

 

Bezuinig niet op de fundering van de tuinmuur

Ook tuinmuren kunnen we voorzien van een fundering. Hierbij is de fundering extra belangrijk, omdat we vaak zien dat bedrijven en particulieren bezuinigen op een goede fundering. Een slechte fundering is gevoelig tegen verzakkingen en scheuren en bij sterke weersinvloeden. Door te investeren in de basis voorkom je extra kosten en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Voordelen snelfunderen op een rij:

  • Geen dure graafwerkzaamheden nodig en geen beton
  • Snel te monteren in iedere type ondergrond
  • Duurzaam oplossing – onderhoudsvrij, gaat levenslang mee en is herbruikbaar
  • Geen wachttijd, korte montagetijd en een hoge restwaarde
  • Vele malen goedkoper dan traditioneel funderen

Wil jij weten wat je nodig hebt voor jouw project? Via onze fundamentkiezer kun je precies berekenen wat je nodig hebt om te starten met jouw tuinproject. Dit kun je zelf doen of je plant een afspraak in met ons montage team via 0548 – 745034 of info@schroeffundering.nl

https://schroeffundering.nl/