Directorio Web
Image default
Gifts

Geboortekaarten bestellen? Ga naar kaartcollectie.nl

Geboortekaarten bestellen

Geboortekaarten: eenvoudig online geboortekaartjes bestellen! Kaartcollectie is een online webshop met originele en hippe geboortekaartjes. Wij bieden een ruim aanbod met kaartjes om de geboorte van jouw baby bij vrienden, familie en kennissen bekend te maken. Met een eigen drukkerij, die al meer dan 38 jaar ervaring heeft in het maken van geboortekaarten kunnen wij een goede en sneller service leveren.

Wij houden van het vak en willen met alle liefde jullie kaartje ontwerpen. Kies je favoriete geboortekaartje via onze overzichtelijke categorieën zoals: jongenskaartjes, meisjeskaartjes, kaartjes voor een tweeling, klassieke, stoere kaartjes en geboortekaartjes met een foto. Kaartcollectie bied een collectie aan met meer dan 1000 geboortekaarten kant en klare geboortekaarten, wij hebben het ontwerpen voor jullie al gedaan, hierdoor hoeven jullie alleen nog de tekst aan ons door te geven. Van elk kaartje kun je een modelkaart opvragen, je kunt al 3 modelkaarten bestellen voor maar €1,-

Hebben jullie al een idee over een eigen ontwerp? Ook geen probleem, onze professionele ontwerpers doen het ontwerp met liefde en helemaal GRATIS.

Geboortekaarten online drukken

Een zelfgemaakt geboortekaartje afgedrukt op een van onze luxe papiersoorten eventueel met mooie bijpassende enveloppen bestelt u nu snel, makkelijk en eenvoudig bij kaartcollectie.nl. Het grote voordeel is met onze eigen drukkerij, Drukkerij Jan Meinema in Enschede dat wij snel kunnen leveren. Wij hebben een ontwerp service waar jullie gratis het kaartje kunnen laten ontwerpen. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is! Passie voor geboortekaarten hebben wij al meer dan 38 jaar.

Een drukkerij met een grote collectie geboortekaarten

  • Wij nemen elke bestelling met de hoogste zorgvuldigheid in behandeling
  • U kunt 3 modelkaarten aanvragen voor maar €1,-
  • Laat de enveloppen al van te voren thuisbezorgen
  • Weet u niet welk papier u moet kiezen, bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze papiersoorten of wilt u weten welke enveloppen we nog meer kunnen leveren? Vraag de papiermonsters voor kaarten aan per e-mail info@kaartcollectie.nl
  • Heeft u nog vragen over dit product? Vraag het aan een van onze medewerkers. Tel: 053-4312166 of mail ons info@kaartcollectie.nl

Geboortekaarten online kopen

Kaartjes online bestellen: hoe werkt dit?

Kaartcollectie is de webshop waar je online kant en klare geboortekaarten kunt bestellen. Deze kaarten zijn speciaal voor jullie gemaakt om jullie het ontwerp werk uit handen te nemen. Wat jullie nog moeten doen? is alleen de tekst aanleveren en wij zorgen voor de rest!

Kaartcollectie ontzorgt mensen met de stress voor het opmaken van een geboortekaartje! Je kan al tijdens je zwangerschap al leuke modelkaarten aanvragen zodat je thuis in alle rust de kaart kunt bekijken. Zijn jullie eruit? dan kun je de kaarten online bestellen op kaartcollectie.nl of mail naar info@kaartcollectie.nl of bel met 053-4312166. Wij zullen zorgvuldig een ontwerp maken met jullie geliefde geboortekaart tekst of geboortegedichtje.

Als alles naar wens is dan gaan wij de kaarten alvast bestellen en daarna is het wachten totdat je baby zich aankondigt…Is het kindje geboren dan hoef je dan alleen nog maar de geboortedatum, het geboortetijdstip en het geboortegewicht in te vullen. Daarna worden de kaartjes snel klaargemaakt en verstuurd naar jullie.

https://www.kaartcollectie.nl