Directorio Web
Image default
Food and Drink

Catering bestellen in Zuid Holland

Catering bestellen in Zuid-holland

Deze buitengewone plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in Zuid-holland vele evenementen en het spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt door struinen. Wilt u meer informatie over wat er te beleven is in Zuid-holland? Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een traiteur die alleen het beste van het beste levert. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een privé feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit Zuid-holland gaat u naar Happie.
Catering boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Zuid-holland? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Welke soorten catering wordt er allemaal bezorgd in Zuid-holland?

De online winkel van Happie staat bomvol lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen

 

Lunch bestellen in Zuid-holland

Middag maaltijden laat je regelen Happie Delivery Catering in Zuid-holland. Voor allen staat er wel wat tussen. onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs verschillende soorten powerbars. Laat, als u dat wilt, uw lunches individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk. Erg gemakkelijk voor met de coronacrisis. Onze lunchpakketten worden altijd ingepakt in ecologische emballage. op deze manier zijn de lunches niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet slecht voor ons milieu.

 

High Tea bestellen in Zuid-holland 

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vo met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones, sandwiches met carpaccio of makarons. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering,ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. Wij kunnen de high tea’s individueel verpakken, zo kan Happie Delivery het product bezorgen op meerdere adressen.

 

Buffet bestellen in Zuid-holland

Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste buffetten van Zuid-holland, durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu u op uw event presenteert. Het ideale aan het buffet is dat uw gasten zelf opscheppen met de hapjes dat ze het meest smaakvol vinden. Daarnaast is een buffet erg efficiÎnt. De bediening hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

 

BBQ catering in Zuid-holland (Met of zonder kok)

Houdt u van een zonnig feestje onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu alleen een BBQ pakket wilt bestellen, Of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Daarnaast gaat een BBQ bestellen super simpel. Een paar klikken op knop en u bent klaar.

 

Borrelhapjes bestellen in Zuid-holland

Zalige en originele hapjes bestellen doet heel Zuid-holland via de webshop van Happie Delivery. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. Bepaal om de hapjes warm geleverd te krijgen of om het zelf te verwarmen. inspiratie voor uw feestje? Bekijk hier rechts onze Pinterest ideeën.

 

Tapas bestellen in Zuid-holland

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menu’s vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.Voel je direct in Spanje met onze Zonnige tapasmenu’s!