Directorio Web
Image default
Home and Garden

Boomstamtafels

Geen twee boomstamtafels zijn gelijk. Elke boomstamtafel is uniek; letterlijk. Dat komt doordat boomstamtafels een tafelblad hebben dat uit één stuk boomstam bestaat.

Het eikenhouten tafelblad van boomstamtafels wordt in één geheel uit een boomstam gezaagd. Aangezien elke boom zijn eigen groei heeft doorgemaakt kan het niet anders dan dat elke stam anders is. De nervenstructuur van de boomstam blijft bij het verwerken behouden, waardoor het tafelblad van boomstamtafels een prachtige tekening vertoont. Met een robuuste en duurzame boomstamtafel breng je de natuur in je huis.

Boomstamtafels groot en klein

Boomstamtafels kunnen worden gebruikt in de woonkamer, als eettafel of als vergadertafel. Ze kunnen worden gebouwd in alle afmetingen die je maar wilt. De standaardafmetingen lopen van 160 tot 400 cm. Wil je  een langere (of kleinere) boomstamtafel? Dan kun je boomstamtafels op maat laten maken.

Boomstamtafels op maat

Het maken van een boomstamtafel op maat begint met een goed gesprek met onze adviseurs. Vertel ons alles: de gewenste afmetingen, het onderstel dat je het mooist vind en natuurlijk hoe de boomstamtafel afgewerkt moet worden. Je kunt zelfs je favoriete tafelblad uitkiezen!

Boomstamtafels zijn een ambachtelijk product

Alle boomstamtafels van Tafel99.nl worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Gepassioneerde vakmensen stoppen enorm veel ambachtelijke liefde in het eindproduct. En dat zie je.

Kom eens langs

Wil je zelf eens zien hoe mooi onze boomstamtafels zijn, of wil je een indruk krijgen van de mogelijkheden? Kijk dan eens op onze website, of bezoek onze showroom in Zevenaar (bij Arnhem). Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.