Directorio Web
Image default
Home and Garden

Automatische draaideuren

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en geluidsarme automatische draaideur? En wil je ook dat deze snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zonder overlast? Kies dan voor AutomatischeDeuren24

Makkelijk te bedienen

De automatische draaideuren van AutomatischeDeuren24.nl kunnen worden gekoppeld aan elk beschikbare toegangscontrolesysteem. De automatische deuren kunnen worden bediend met druk- of infraroodsensoren, of met een knop of tag-systeem. Het is ook mogelijk om de deuren op afstand bedienbaar te maken, waardoor ze onderdeel worden van je beveiligingssysteem.

Brandveiligheid

Een belangrijk aandachtspunt bij het kiezen van deuren is de brandveiligheid. Onze automatische deuren zijn standaard voorzien van een paar slimme beveiligingsmaatregelen. Bij evacuatie worden de automatische deuren direct ontsloten zodat iedereen het pand snel kan verlaten.

Stil

De moderne automatische deuren van de topfabrikanten waarmee wij werken zijn uitgerust met geruisloze elektromotoren. Daardoor werken de automatische draaideuren haast zonder dat je er iets van hoort. De automatische deuren zijn daardoor ook bruikbaar in ruimtes waar men geconcentreerd probeert te werken.

Onderhoudsarm

Wij werken alleen met automatische deuren van topmerken. Deze deuren hebben minder onderhoud nodig dan goedkopere merken. Het onderhoud dat nog wel gepleegd moet worden plannen we in op een tijdstip dat u goed uitkomt. Zo voorkomen we overlast.

Installatie en onderhoud in goede handen

Bij automatischedeuren24.nl hebben we meer dan 20 jaar ervaring met alle soorten automatische deuren. Door bijscholing zorgen we dat onze kennis altijd actueel blijft. Daardoor kunnen we sneller en goedkoper werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij www.automatischedeuren24.nl zijn de installatie én het onderhoud van uw automatische draaideuren in goede handen.