Gelukkig 2020 gewenst voor iedereen! Als we het nieuwe jaar beginnen, zijn hier de belangrijkste trends waar je je in 2020 van bewust moet zijn. Hoewel ik geen magische kristallen bol heb, zijn de kansen groot dat deze planetaire cycli in de een of andere vorm een ​​jaar zullen duren. Dit zijn mijn voorspellingen en voorspellingen voor 2020.

Om te beginnen is het jaar 2020 numerologisch een “acht” jaar. 2 + 0 + 2 + 0 = 4. Het getal “vier” is gekoppeld aan geld en macht. Dit verwijst ook naar het teken van Schorpioen en de planeet Pluto. Het is ook een karmisch jaar. Het is belangrijk om je te beschermen tegen het misbruik van geld of macht voor egoïstische doeleinden, of het kan dit jaar meteen bij je terugkomen. Het beste gebruik van de “vier” -symbool is om gebruik te maken van je eigen “innerlijke kracht en spiritualiteit” en optimaal gebruik te maken van middelen om doelen te bereiken. Deze energie kan worden gebruikt om constructieve veranderingen aan te brengen in de wereld en in uw persoonlijke leven.

De meest dominante planetaire cyclus is Uranus in Ram vierkant Pluto in Steenbok. Op 16 maart zal de laatste van zeven exacte “vierkanten” sinds 2012 plaatsvinden tussen dit planetaire paar. Op 11 maart is er een Mars / Uranus-conjunctie in het teken Ram. Op 20 maart is de lente-equinox op dezelfde dag als een zonsverduistering. De maand maart is een tijdsbestek waarin grote dingen de fan in de alledaagse wereld kunnen raken, inclusief militaire escalatie en waarschijnlijk weer een duik in de financiële markten wanneer de volatiliteit door het dak gaat.

De Uranus / Pluto-cyclus die in 2020 doorgaat, is een oorlogscyclus. Oorlogshandelingen kunnen vele vormen aannemen, niet alleen militair. Economische oorlogsvoering maakt deel uit van deze cyclus evenals valutaoorlogen. We hebben net getuige geweest van een vorm van economische oorlogvoering met de sancties tegen Rusland en de recente aanval op zijn valuta, de Roebel. Valutaoorlogen zouden dit jaar moeten doorgaan aangezien centrale banken over de hele wereld in een race zitten om te zien wie hun valuta het snelst kan devalueren in een poging om de export te vergroten. Het probleem met deze strategie is dat de invoer duurder wordt en de inflatie toeneemt.

De Uranus / Pluto-cyclus vertegenwoordigt ook een gebroken economie en een bancair systeem dat op levensondersteuning wordt gehouden met nul procent rentetarieven en continue “geldafdrukken”. Het is ook een cyclus waarin bubbels op financiële markten kunnen barsten. De grootste financiële zeepbel van allemaal is op de obligatiemarkt, die meer dan 100 biljoen groot is en groeit elke maand. Een opleving van de rentetarieven is waarschijnlijk later dit jaar in de sterren die de ontsporingsmarkt, de aandelenmarkt en de huizenmarkt kan ontsporen.

Protesten, burgerlijke onlusten of rellen tegen de onrechtvaardigheden in de wereld zullen dit jaar de trend blijven. Er is veel boosheid in de wereld en de stem van het volk zal alleen maar luider worden. Vreedzame oplossingen moeten worden gekocht.

Positief genoeg zal de Uranus / Pluto-cyclus belangrijke technologische ontwikkelingen en innovaties blijven brengen in deze snel veranderende wereld. Op persoonlijk niveau is het een tijd om oude manieren om dingen te doen los te laten. Het is een jaar om jezelf opnieuw uit te vinden en meer van je persoonlijkheid te laten zien. Het is een tijd om een pionier te zijn, naar een nieuw, onontgonnen gebied te gaan en de manier waarop u zaken doet opnieuw te definiëren.

Wat betreft de aandelenmarkt dit jaar, als je van achtbanen houdt, dan is dit de plek voor jou! De maand maart lijkt een van de meest turbulente tijden van het jaar op de markten te zijn. Sinds het dieptepunt van maart 2009 zijn eventuele dalingen op de aandelenmarkt als een strandbal ondergedompeld in het water. Het kan maar zo lang blijven liggen voordat het terugkaatst. Dit komt omdat het een gemanipuleerde markt is die wordt gesteund door de Fed. Mijn vooruitzichten zijn dat dit in de tweede helft van 2020 zal beginnen te veranderen als we de rentetarieven zien stijgen. Als er een zeer significante daling van de aandelenmarkt is, zal de Fed waarschijnlijk opnieuw te hulp schieten voordat het jaar voorbij is.

Er is dit jaar een positieve planetaire cyclus die duurt tot en met juni. Nieuwe deuren kunnen zich openen en geluksvakanties kunnen in deze periode voor veel mensen plaatsvinden. Deze cyclus is Jupiter in Leeuw Driehoek Uranus in Ram. Dit is een van de beste cycli om nieuwe kansen te creëren, uit te breiden en ondernemer te zijn.

Naarmate Jupiter het teken van Leeuw blijft vervoeren tot en met 10 augustus van dit jaar, is dit meestal gunstig voor de sectoren op de aandelenmarkt die te maken hebben met bedrijven voor entertainment, kinderen, recreatie, gaming en goudmijnen.

2020 is het jaar waarin ik een comeback voorspel in de prijs van goud. Het vormde onlangs een nieuwe bodem in november 2019 en is van plan om opnieuw een trend hoger te zetten. Het prijsonderdrukkingsschema en de interventie door centrale banken op de edelmetaalmarkt beginnen mogelijk te eindigen nu Saturnus uit het teken van Schorpioen vertrok en Boogschutter binnenging op 23 december 2019.

Een andere belangrijke trend om op te letten in 2020 is wanneer Jupiter signalen en bezettingen Maagd op 11 augustus verandert. Ernstige problemen met betrekking tot gezondheidszorg en Obamacare zullen waarschijnlijk naar boven komen. Deze trend gaat over in het jaar 2021.

Mogen wij allemaal de uitdagingen in verlegenheid brengen evenals de mogelijkheden om van 2020 een geweldig jaar te maken!

Bron:
Horoscoop | Sterrenbeeld | Horoskop | Horoscope

https://zodiac-horoscoop.nl/